VÅRA TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER


Vi erbjuder protyp- och legotillverkning i korta och medellånga serier. Läs mer om våra tjänster nedan.

Vi har lösningen på ditt produktionsproblemVår verksamhet har tre huvudsakliga inriktningar: prototyptillverkning, legotillverkning och maskinbyggnation. Vi arbetar för både mindre enmansföretag och multinationella storföretag - ingen utmaning är för stor eller för liten!


Vår anläggning kan stå till tjänst med fräsning och svarvning i både manuella och CNC-styrda maskiner, slipning enligt mycket snäva toleranser, avancerad svetsning samt plåtslageri och montering.Prototyptillverkning


Prototyptillverkning i de flesta förekommande material.

Legotillverkning


Fräsning, svarvning, slipning samt svets- och plåtarbeten.

Maskinbyggnation


Byggnation av specialmaskiner för era ändamål.

VÅRA KUNDER

 

 

Våra kunder finns inom en rad olika branscher såsom fordonsindustrin, olja och gas, förnybar energi, medicinteknik och marinindustrin vilka alla ställer höga krav på kvalitet och leveranssäkherhet. Den varierande kundbasen bevisar vår breda kompetens och anpassningsförmåga. 


Nedan visas några av våra uppdragsgivare.


OM OSSGöteborgs Mekaniska Werkstad sysselsätter idag 22 engagerade medarbetare. Vår styrka ligger i legotillverkning av korta och medellånga serier samt prototyper i många olika material. En betydande del av verksamheten är även byggnation av specialmaskiner på uppdrag av tillverkningsindustrin.


Vi är ett lean-tänkande företag, certifierat enligt ISO 9001:2015 och arbetar kontinuerligt med förbättringar, kundnöjdhet och total kvalitet. Tydliga rutiner för det dagliga arbetet, bemyndigande av arbetsstyrkan och transparent ledarskap genomsyrar kvalitetsarbetet. Det  gör oss till en stabil och långsiktig samarbetspartner, redo för nästa utmaning!Mekanisk verkstad i Göteborg


Våra verkstadslokaler är  lättillgängliga och centralt belägna tio minuter med bil från centrala Göteborg.


Närmsta busshållplats är Vädermotet.

Kontakta oss


Åskvädersgatan 2, 418 34, Göteborg


E-post: info@gmw.se


Telefon: 031 - 64 01 20 (växel)

Företagsfakta

 

Omsättning: 23 MKR

Antal anställda: 22 st.

Org.nr.: 5566497003

Momsreg.nr.: SE556649700301

Copyright 2020 Göteborgs Mekaniska Werkstad AB